KW Desinfektion 1L, pintadesinfektioaine LifeClean

käyttövalmis

Ale!

KW Desinfektion 1L, pintadesinfektioaine LifeClean

käyttövalmis

(alv. 0 %)

Tehokas ja patentoitu desinfektioaine itiöitä, moniresistenttejäbakteereja, viruksia ja sieniä vastaan. Klooridioksidiseos 200ppm ClO₂. pH käyttöliuoksessa n. 2. Käyttövalmis. Eivaroitusmerkintöjä. 2 minuuttia kontaktiaika. Yksi tuote kaikkien pintojen desinfiointiin. Kliinisestitestattu, EN-standardein hyväksytty. Hyväpuhdistusteho, tehoaa biofilmiin. Miellyttävä työskennellä, mietotuoksu. Ei riskiä resistenssin kehittymiselle.

Tuotenumero 90981
Tuotenumero 90981
Myyntiyksikkö: 1L
Myyntiyksiköitä paketissa: 6
SKU 90981 Categories ,

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy asiakkaaksi

KW Professional – Suomalaiset puhdistusaineet

KW Professional on Suomalainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löydät pesujauheita teollisuuteen ja kuluttajille sekä maatalouteen. Tuotemerkin alta löydät puhdistusaineita kaikkiin tarkoituksiin, sekä nestemäisinä että jauheina, moniin eri tarpeisiin. Tuotemerkki syntyi jo 80-luvun alussa ja se on nyt yksi tunnetuimpia siivousainemerkkejä Suomessa ja se tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä tuotteistaan. Alkuvaiheessa tuotemerkki valmisti ainoastaan nestemäisiä aineita. Markkinoiden toivomuksesta ryhdyttiin kehittämään myös jauhemaisia puhdistusaineita. Nyt tuotemerkin alla ovat pintojen yleispuhdistus-, desinfiointi- ja hoitotuotteet, henkilöhygienia ja tekstiilinhoitotuotteet, sekä tuotteet maatalouteen ja teollisuuteen.

Raikkaita nestesaippuoita sekä desinfiointiaineita

Tuotemerkki valmistaa erilaisia nestemäisiä saippuoita kätevissä 0,5L pumppupulloissa, 5L täyttökanistereissa ja 1L Dispensopac -järjestelmään sopivilla pulloilla. Valitse värikkäitä ja miellyttävän tuoksuisia nestesaippuoita raikastamaan saniteettitiloja, tai tuoksuttomia ja värittömiä, allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita. Jos pyrit pitämään yllä hyvää käsihygieniaa ja estää tarttuvien tautien leviämistä käsien kautta, valitse laajatehoiset, geelimäiset ja desinfioivat käsihuuhteet, jotka tuhoavat bakteereja, homeita ja hiivoja. Tehokkaat desinfiointiaineet on suunniteltu juuri silmällä pitäen Suomen tarkkoja hygieniavaatimuksia ja niistä löydät niin tuoksuttoman kuin miellyttävän tuoksuiset vaihtoehdot. Muistutukseksi: niin kuin kaikkien desinfiointiaineiden kohdalla, myös KW:n desinfiointiaineiden vaikutus riippuu vaikuttavasta aineesta, käyttöliuoksen väkevyydestä, vaikutusajasta, lämpötilasta, pH:sta, veden kovuudesta, lian määrästä, pinnan tyypistä ja tuhottavista mikrobeista.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet