Lucart SkyTech 2.1000 teollisuuspyyhepaketti

sininen, 2 rll/pkt, 360 m/rll

Lucart SkyTech 2.1000 teollisuuspyyhepaketti

sininen, 2 rll/pkt, 360 m/rll

(alv. 0 %)

Lucart Professional SkyTech teollisuuspyyhepaketti on valmistettu 100% korkealaatuisesta kierrätetystä paperista. Vahvat kuidut takaavat erinomaisen kestävyyden ja imukyvyn, jonka ansiosta tuotteet ovat ihanteellisia raskaisiin työkohteisiin, mekaaniseen työhön ja mm. maatalouden alalle. Tuotteet soveltuu myös kosketuksiin elintarviketuotteiden kanssa ja on ympäristömerkittyjä. Rullan pituus: 360m. Kerroksia arkissa: 2. Arkkeja/rll: 1000kpl. Perferointi: ei. Väri: sininen.

Tuotenumero TP851281
Tuotenumero TP851281
Myyntiyksikkö: pkt
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Myyntiyksiköitä lavassa: 50
SKU TP851281 Categories , ,
Korkeus: 225mm
  Leveys: 300mm
  Pituus: 360000mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy asiakkaaksi

Lucart Professional – laatua ja ympäristön huomioimista

Lucart Professional ja Lucart-group on yksi Euroopan suurista paperi-ja pehmopaperituotteiden valmistajista. Lucart Professional -tuotemerkin kehitysstrategia perustuu selkeään missioon, joka asettaa jatkuvat innovaatiot, tuotteiden kokonaislaadun, ympäristön kunnioittamisen ja täydellisen asiakaslähtöisyyden sen perusarvoihin. Lucart -group tavoittelee kestävää kehitystä toiminnoillaan. Innovatiivinen EcoNatural -valikoiman tuotteet ovat valmistettu Fiberpack® raaka-aineista. Raaka-aineet on saatu kierrätetyistä selluloosakuiduista, joita löytyy nestepakkauskartongeista. Selluloosakuitujen lisäksi, nestepakkauskartongit sisältävät polyeteeni ja alumiini käytetään uudelleen muussa valmistustoiminnassa. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki. Havannan ruskea väri kertoo, että paperikuituja ei valkaista tai värjätä kuten monet muut ympäristömerkityt paperit.

Sertifikaatit

Lucartin toiminta on saavuttanut EMAS -sertifioinnin, jolla yritys sitoutuu ympäristölainsäädännön noudattamiseen, ympäristönsuojelun tason jatkuvaan parantamiseen ja julkiseen raportointiin ympäristöasioista. Tuotteiden takaa löytyy myös ISO 14001 -ympäristösertifiointi sekä 9001 -laatusertifiointi. Ympäristöystävällisistä tuotteista löydät myös ympäristömerkkejä. Tuotteita on sertifikoitu myös PEFC -sertifikaatiilla, joka osoittaa että metsiä hoidetaan kestävästi sekä tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004 / ISEGA -asetuksen mukaisesti (hygienia sertifikaatti, pinnoitteesta ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin).

Katso myös: Lucart Professional – EcoNatural