Tana Apesin Spray F 750ml, desinfiointispray

hajusteeton käyttövalmis (covid-19 poistoon)

Ale!

Tana Apesin Spray F 750ml, desinfiointispray

hajusteeton käyttövalmis (covid-19 poistoon)

(alv. 0 %)

10kpl laatikossa on mukana 2kpl spraypäätä. Sopii erinomaisesti Koronan poistoon ja tuhoaa Koronan nopeasti. Käyttövalmis desinfiointispray sairaaloille ja yleisiin tiloihin. Bakteereja tappava, sieniä ja viruksia inaktivoiva. Voidaan käyttää laimentamattomana kaikille alkoholia kestävillä pinnoilla. Sopii sairaala-alueille ja sairaalan toimenpidepöytien desinfiointiin. Sopii myös kuntosalilaitteiden ja -penkkien, hoitopöytien, hierontapöytien sekä solariumin puhdistamiseen ja desinfiointiin. DGHM listattu (Saksan hygieenia ja mikrobiologian yhdistys). Ihoystävällinen. pH tiivisteessä 9, käyttöliuoksessa 9.

Tuotenumero T0714867
Tuotenumero T0714867
Myyntiyksikkö: 750ml
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Myyntiyksiköitä lavassa: 500

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy asiakkaaksi

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet  |  Werner & Mertz -Uutiset   |  Werner & Mertz – Kestäväkehitys  |  Werner & Mertz – Konseptit