Tana Apesin San 5L, desinfioiva saniteettiaine

Ale!

Tana Apesin San 5L, desinfioiva saniteettiaine

(alv. 0 %)

Tana Professional Apesin San sopii erinomaisesti Koronan (covid-19) poistoon saniteettitiloissa! Desinfioiva saniteettipuhdistusaine päivittäiseen käyttöön. Sopii parhaiten sekä kylpytilojen, saniteettitilojen ja saunan puhdistukseen että desinfiointiin samanaikaisesti. Täyttää viimeisimmät hygieniavaatimukset. APESIN sanilla on erinomainen puhdistustehokkuus, se liuottaa nopeasti ja helposti mineraalikertymät kuten kalkkikiven, kalkkisaippuajäämät ja ruosteen sekä orgaaniseen aineksen, kuten rasva ja proteiinijäämät.

Tuotenumero T0714818
Tuotenumero T0714818
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 2

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy asiakkaaksi

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet  |  Werner & Mertz -Uutiset   |  Werner & Mertz – Kestäväkehitys  |  Werner & Mertz – Konseptit