Ghibli & Wirbel Power WD 80.2 P UFS Vesi-imuri |

Pölynimuri, 2-moottorinen

Ghibli & Wirbel Power WD 80.2 P UFS Vesi-imuri |

Pölynimuri, 2-moottorinen

(alv. 0 %)

Vesi-imuri. Kahdella tehokkaalla imumoottorilla varustettu ”teho” vesi-imuri. Suuri säiliöntilavuus ja alhainen käyntiääni mahdollistavat pidemmänkin ajan työskentelyn hiljaisuutta vaativilla alueilla. Imurissa on kippaava säiliön tyhjennysmekanismi, joka nopeuttaa ja helpottaa säiliön tyhjentämistä. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: metallinen imuputki, 2 osaisen PVC imuputki, imuletku, märkä lattiasuutin, kuiva lattiasuutin, rakosuutin ja harjasuutin. UltraFilterinSystem (UFS), Kaksiportainen suodatusjärjestelmä takaa hyvän ilmanlaadun ja pölyttömän ympäristön käyttäjälle.Tekstiilisuodatin esisuodattimena ja vesipestäväTeflon päälysteinen laskossuodatin. Paino: 21,7 kg | Liitäntäjohto: 10m | Maksimiteho: 2500W | Nimellisteho: 2200W | Säiliön tilavuus: 80L | Säiliön täyttötilavuus: 56L | Ilmamäärä: 142L/s | Imu: 225 mbar | Käyntiääni: 62dB | Imuletku: 2,5m 38/40mm Ø (sisähalkasija/ulkohalkasija) | Takuu: 1v.

Tuotenumero GHWD802PUFS
Tuotenumero GHWD802PUFS
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
SKU GHWD802PUFS Category
Korkeus: 920mm
  Leveys: 520mm
  Pituus: 660mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy asiakkaaksi

Ghibli & Wirbel – siivouskoneiden tehovalmistaja

Ghibli sijaitsee Dornossa, Pavian maakunnassa Italiassa. Yritys perustettiin vuonna 1968 valmistamaan ammatti- ja teollisuuskäyttöön pölynimureita. Nyt sen viidenkymmenen toimintavuoden jälkeen yritys on yksi johtavista siivouskonevalmistajista Euroopassa, kiitos sen laajan valikoiman pölynimureita, yhdistelmä- ja lattianhoitokoneita sekä höyry- ja painehuuhtelukoneita. Ominaista tuotteille on kestävyys, tehokkuus ja yksinkertaisuus käyttää. Tänä päivänä yritys työllistää n. 170 henkilöä. Yrityksen 5 ensisijaista tuotantolinjaa pitää yllä huimaa tehokkuutta ja näin tuotantokapasiteetti nousee yli 220 000 tuoteyksikköön vuodessa. Yli 40 vuoden kokemuksella yritys on kehittänyt tuotteilleen erinomaisen hinnan ja laadun välisen suhteen, sekä paljon innovatiivisiä teknisiä ja rakenteellisia ominaisuuksia. Kansainvälisesti vankka asema ja erinomainen maine, on nostanut yrityksen yhdeksi johtavimmista siivouskonevalmistajista sekä tuonut yritykselle kasvua niin, että liikevaihdosta 70% tulee viennistä.

Helppokäyttöiset ja tehokkaat siivouskoneet

Vaikka laadukkaat pölynimurit ovat varustettu suurella imuteholla, ne on myös suunniteltu käteviksi ja kompaktin kokoisiksi. Nyt mm. portaiden, teattereiden, junien ja lentokoneiden puhdistaminen ei ole enää ongelma. Imurit ovat varustettuja erinomaisilla suodatustoiminnoilla ja sopivat täydellisesti niihin paikoihin, joissa hiljaisuudella on merkitystä mm. hotellit, ravintolat, toimistot ja kaupat. Tuotemerkki tarjoaa ihanteellisen valikoiman siivouskoneita sopimussiivoukseen, työpajoihin, kauppoihin ja teollisuuteen. Nämä tehokkaat raskaantyönraatajat ovat varustettuna ammattimaisilla suodatusjärjestelmillä, ergonomisella muotoilulla, kestävillä letkuilla ja putkilla sekä monilla valinnaisilla varusteilla. Monipuoliset ja kestävät yhdistelmäkoneet ja lattianhoitokoneet mahdollistavat erityyppiset puhdistustehtävät kuten pesun, syväpuhdistuksen, vahanpoiston ja kiillotustyöt. Tietyillä konemalleilla on mahdollista suorittaa jopa parketti- ja sementtilattioiden hionnan.

Katso myös:  Ghibli & Wirbel yritysesittely