KW Softex Sensitive 5L, tekstiilinhuuhteluaine

  • 94305

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • KW Professional Sensitive huuhteluaine on tekstiilien pehmentämiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Palauttaa tekstiileihin pehmeyden ja ilmavuuden. Ominaisuudet: Valkoinen, maitomainen, hajustamaton neste. pH: tiivisteessä 3, käyttöliuoksessa 5.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 94305
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero 94305

KW Professional – Suomalaiset puhdistusaineet

KW Professional on Suomalainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löydät pesujauheita teollisuuteen ja kuluttajille sekä maatalouteen. Tuotemerkin alta löydät puhdistusaineita kaikkiin tarkoituksiin, sekä nestemäisinä että jauheina, moniin eri tarpeisiin. Tuotemerkki syntyi jo 80-luvun alussa ja se on nyt yksi tunnetuimpia siivousainemerkkejä Suomessa ja se tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä tuotteistaan. Alkuvaiheessa tuotemerkki valmisti ainoastaan nestemäisiä aineita. Markkinoiden toivomuksesta ryhdyttiin kehittämään myös jauhemaisia puhdistusaineita. Nyt tuotemerkin alla ovat pintojen yleispuhdistus-, desinfiointi- ja hoitotuotteet, henkilöhygienia ja tekstiilinhoitotuotteet, sekä tuotteet maatalouteen ja teollisuuteen.

Raikkaita nestesaippuoita sekä desinfiointiaineita

Tuotemerkki valmistaa erilaisia nestemäisiä saippuoita kätevissä 0,5L pumppupulloissa, 5L täyttökanistereissa ja 1L Dispensopac -järjestelmään sopivilla pulloilla. Valitse värikkäitä ja miellyttävän tuoksuisia nestesaippuoita raikastamaan saniteettitiloja, tai tuoksuttomia ja värittömiä, allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita. Jos pyrit pitämään yllä hyvää käsihygieniaa ja estää tarttuvien tautien leviämistä käsien kautta, valitse laajatehoiset, geelimäiset ja desinfioivat käsihuuhteet, jotka tuhoavat bakteereja, homeita ja hiivoja. Tehokkaat desinfiointiaineet on suunniteltu juuri silmällä pitäen Suomen tarkkoja hygieniavaatimuksia ja niistä löydät niin tuoksuttoman kuin miellyttävän tuoksuiset vaihtoehdot. Muistutukseksi: niin kuin kaikkien desinfiointiaineiden kohdalla, myös KW:n desinfiointiaineiden vaikutus riippuu vaikuttavasta aineesta, käyttöliuoksen väkevyydestä, vaikutusajasta, lämpötilasta, pH:sta, veden kovuudesta, lian määrästä, pinnan tyypistä ja tuhottavista mikrobeista.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet